Vrije School Haverlo

Restaurant

Onze leerlingen van de opleiding grootkeukenmedewerker maken elke dag een gevarieerde, verse maaltijd klaar. Er wordt ook steeds verse soep voorzien en een dessert.

Wie zin heeft in een belegd broodje kan dit ook bestellen.

Er is elke dag een vast aanbod van beleg beschikbaar:

  • Kebab (1, 3, 5, 7, 8, 10)
  • Americain preparé (3, 5, 8)
  • Smos (3, 5, 7, 10)
  • Kaas (3, 5, 7)
  • Hesp (3, 5, 7, 10)

Daarnaast is er ook een “broodje van de maand”. Hiervoor verwijzen wij naar de maandmenu: 

Vragen over allergenen? Stel ze gerust aan de keukenverantwoordelijke!

Legende:
1. Selderij
2. Schaaldieren
3. Eieren
4. Vis
5. Gluten
5A. Tarwe
5B. Rogge
5C. Gerst
5D. Haver
6. Lupine
7. Melk
8. Mosterd
9. Pinda
10. Soja
11. Zwaveldioxide en sulfiet
12. Noten
12A. Amandelen
12B. Hazelnoten
12C. Walnoten
12D. Cashewnoten
12E. Pecannoten
12F. Paranoten
12G. Pistachenoten
12H. Macadamianoten
13. Sesamzaad
14. Weekdieren