Vrije School Haverlo

Links

Awel

Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, een verhaal en/of een probleem. Awel werkt volledig anoniem. Dit betekent dat enkel jij -als oproeper- en Awel ervan op de hoogte zijn dat jij met Awel contact opneemt. Niemand is op de hoogte van je oproep (geen ouders, leerkrachten, ...) én telefoongesprekken verschijnen niet op de factuur. Bovendien is een gesprek met Awel helemaal gratis!

Vrij CLB De Havens

Vrij CLB De Havens werkt in jou belang. Jij staat centraal in de begeleiding door het CLB. Alle tussenkomsten hebben tot doel jou welzijn en welbevinden te bevorderen of te herstellen. Men werkt discreet en in vertrouwen.

Blink!

Vroegtijdig de school verlaten en schooluitval zijn 2 valkuilen die je kansen op latere tewerkstelling serieus doen dalen. Blink! kan je opnieuw op pad helpen met een speciaal op maat gemaakt traject.

SKOBO vzw

SKOBO

Scholengroep Katholiek Onderwijs Brugge & Ommeland (SKOBO vzw) biedt kwalitatief onderwijs aan voor leerlingen vanaf 2,5 jaar. Je vindt onze scholen van Knokke tot Beernem. In onze scholen en internaten vindt ieder kind en jongere de school of de opleiding die bij haar of hem past.

MoodSpace

MoodSpace is een plek voor studenten. Vol betrouwbare info, tips en zelfhulp om emotionele problemen het hoofd te bieden en (veer)krachtig te studeren. Met ruimte voor verhalen van studenten, peptalk en wegwijzers naar een luisterend oor. Dé check en het duwtje in de rug voor je mentale gezondheid dus.