Studiegebied: voeding
Je leert als grootkeukenmedewerker:
- Grootkeukengerechten voorbereiden en bedelen.
- De basisprincipes van voedingsleer en voedselveiligheid kennen.
- Porties opscheppen en bedienen.
- Grootkeukentoestellen en materiaal onderhouden.
- Samenwerken in teamverband.
Je leert nauwkeurig werken, je volgt instructies op en leert werkattitudes aan.
Je oefent steeds op technieken en op orde en netheid.
Lessentabel Grootkeukenmedewerker:
Leerjaar | 5 | |
---|---|---|
I. | Algemene en sociale vorming | |
Godsdienst | 2 | |
Geïntegreerde ASV | 6 | |
Lichamelijke opvoeding | 3 | |
Creatieve activiteiten | ||
- muzikale opvoeding | 0 | |
- plastische opvoeding | 0 | |
11 | ||
II. | Beroepsgerichte vorming | |
Praktijk grootkeuken | 21 | |
Praktijk huishoudkunde | 2 | |
Praktijk handvaardigheid | 0 | |
23 | ||
Weektotaal | 34 |