Vrije School Haverlo

Grootkeukenmedewerker

Studiegebied: voeding

Je leert als grootkeukenmedewerker:

  • Grootkeukengerechten voorbereiden en bedelen.
  • De basisprincipes van voedingsleer en voedselveiligheid kennen.
  • Porties opscheppen en bedienen.
  • Grootkeukentoestellen en materiaal onderhouden.
  • Samenwerken in teamverband.

Je leert nauwkeurig werken, je volgt instructies op en leert werkattitudes aan.

Je oefent steeds op technieken en op orde en netheid.

Lessentabel Grootkeukenmedewerker:
Leerjaar5
I.Algemene en sociale vorming
Godsdienst2
Geïntegreerde ASV6
Lichamelijke opvoeding3
Creatieve activiteiten
- muzikale opvoeding0
- plastische opvoeding0
11
II.Beroepsgerichte vorming
Praktijk grootkeuken21
Praktijk huishoudkunde2
Praktijk handvaardigheid0
23
Weektotaal34