Vrije School Haverlo

Restaurant

Onze leerlingen van de opleiding grootkeukenmedewerker maken elke dag een gevarieerde, verse maaltijd klaar. Er wordt ook steeds verse soep voorzien en een dessert.

Wie zin heeft in een belegd broodje kan dit ook bestellen.

Er is elke dag een vast aanbod van beleg beschikbaar:

  • Kebab (1, 3, 5, 7, 8, 10)
  • Americain preparé (3, 5, 8)
  • Smos (3, 5, 7, 10)
  • Kaas (3, 5, 7)
  • Hesp (3, 5, 7, 10)

Daarnaast is er ook een “broodje van de maand”. Hiervoor verwijzen wij naar de maandmenu: 

Vragen over allergenen? Stel ze gerust aan de keukenverantwoordelijke!

Legende:

1.  gluten

1A. tarwe

1B. rogge

1C. gerst

1D. haver

1E. hybride

2.  schaaldieren

3.  ei

4.  vis

5.  aardnoten

6.  soja

7.  melk incl. lactose

8.  noten

8A. amandelen

8B. hazelnoten

8C. walnoten

8D. cashewnoten

8E. pecannoten

8F. paranoten

8G. pistachenoten

8H. macadamianoten

9.  selderij

10. mosterd

11. sesamzaad

12. sulfiet of zwaveldioxide

13. lupine

14. weekdieren